Onze diensten

De bedreven technici van TNC ontwerpen en ontwikkelen de meest effectieve branding-oplossingen.
Elk project begint met een gedetailleerde briefing. Vervolgens vertaalt ons ontwerpbureau visuele concepten in creatieve, betrouwbare en duurzame technische oplossingen.

Zonder uitzondering wordt een ervaren projectmanager aangesteld die als overkoepelende coördinator fungeert tussen onze klanten, medewerkers, installateurs en andere betrokken leveranciers.

De aanpak van TNC is steeds als volgt:

On-site inspectie

Tijdens deze eerste fase wordt een plaatsbezoek uitgevoerd om de omstandigheden en de werkruimte in kaart te brengen.

01
2

Technisch ontwerp

Dankzij onze 3D industrieel ontwerpers, die gebruik maken van hedendaagse specifieke software, wordt elk individueel project aan uw behoeften aangepast.

Grafiek en design

TNC begeleidt u bij de keuze van de grafische vormgeving en de materialen, zodat alle projecten worden gerealiseerd in overeenstemming met het corporate image van uw merk

3
4

In-house productie

TNC beheert elk project van A tot Z om de kwaliteit te garanderen en de levertermijnen te respecteren. Elk aspect van de productie vindt intern plaats, van digitaal drukwerk tot metaalbewerking, timmerwerk, schilderwerk, montage, enz… Elk project draagt op die manier de stempel van onze groep.

Installatie

Gespecialiseerde teams coördineren en voeren de installatie uit in het hele land en in verschillende Europese landen.

5
6

Onderhoud

Om de levensduur van uw merkmateriaal te verlengen, worden onderhoud en reparaties uitgevoerd via een online portaal. Deze dienst, die toegankelijk is door in te loggen op de klantenzone, werd ontworpen met het oog op een gecoördineerd en efficiënt beheer van de onderhoudsactiviteiten, waarbij een interventie binnen de 48 uur wordt gegarandeerd.

TNC Srl – Phone: +32 (0)2 355 05 05 – BTW: BE0884.995.237 | Privacy Policy