Waarom TNC?

Wij bieden u een 'one-stop-shop' en één enkel aanspreekpunt om u te helpen bij uw meest ambitieuze branding-projecten. 100% eigen productie, made in Belgium.

Signs en displays

Onze specialisten zorgen voor het ontwerp, de productie, de montage, de kwaliteitscontroles, de levering en de installatie van uw signs en displaysystemen. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en stellen gerichte oplossingen voor, evenals alternatieven met een evenwichtige prijs-kwaliteitverhouding en/of een hogere mate van duurzaamheid.

Digitaal drukwerk

TNC kan rekenen op haar moederbedrijf UPM voor digitaal drukwerk van topkwaliteit, zelfs in grote formaten, dankzij een state-of-the-art machinepark. Klanten kunnen kiezen voor unieke en op maat gemaakte oplossingen uit een breed scala aan materialen en bedrukkingen.

Houtbewerking

De schrijnwerkerij en de afdeling houtbewerking bij Stefra, een van de zusterbedrijven van TNC, staat garant voor interieur- en meubeloplossingen op maat en van het hoogste niveau; van de ontwerpfase tot de installatie in verkooppunten en retail.

Wie zijn wij?

TNC (of ``The Neon Company``) werd opgericht in Tubeke bij Brussel-België in 1993, met als doel unieke en originele vormen van branding te creëren. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een belangrijke speler in de wereld van (verlichte) signalisatie en displays, dankzij een team van experts en geavanceerde productietechnieken. In 2020 trad TNC toe tot de UPM groep, een Italiaans bedrijf dat in 1940 werd opgericht en actief is op het gebied van visuele communicatie en als algemeen aannemer.

Topproducten

Wij zijn gespecialiseerd in het design en de ontwikkeling van oplossingen voor branding en visuele communicatie.

Signs

Owel voor binnen- als buitengebruik, verlicht (LED) en onverlicht.

Bewegwijzering

Kant-en-klare oplossingen en installaties voor luchthavens, treinstations, metronetwerken…

Displays

Van aluminium lijsten voor affiches tot (digitale) totems.

Digitaal drukwerk

Groot formaat, voor zowel binnen- als buitengebruik.

Raamstickers

Fotografische kwaliteit in verschillende vormen en patronen.

Speciale inrichtingen

We realiseren grote communicatieprojecten zonder limieten dankzij baanbrekende machines en amnachtelijke kennis.

TNC Srl – Avenue Landaslaan 1 – Z.I. Saintes – B – 1480 Tubize/Tubeke – Phone: +32 (0)2 355 05 05 – F.: +32 (0)2 355 04 04 – BTW: BE0884.995.237