Onze bedrijf

Wij ontwerpen, produceren en installeren unieke oplossingen voor visuele communicatie.
Onze strategie is gebaseerd op de volgende pijlers:
– een team van deskundigen voor de ontwikkeling van duurzame oplossingen op maat
– internationale marketingervaring voor een nauwkeurig begrip van de briefings van klanten
– een flexibel en concurrentieel productiemodel
– een doorgedreven kwaliteitscontrole.

Met meer dan 30 jaar ervaring biedt TNC een volledig gamma van diensten op maat en kant-en-klare oplossingen voor de creatie, productie en implementatie van statische en dynamische signalisatie, evenals digitale en multimedia-oplossingen, zowel voor binnen- als buitengebruik.

Als zodanig biedt TNC een one-stop-shop voor uw meest ambitieuze branding-projecten, waarbij alle producties voor de volle 100% in-house plaatsvinden

Metaalverwerking

Machines van de laatste generatie en vaklui zetten uw meest uitdagende branding-ideeën en ontwerpen om in metaalstructuren van topkwaliteit, o.m. in displays, lijsten voor posters en lichtbakken.

Digitaal drukwerk

Dankzij grootformaat digitaal drukwerk van de hoogste kwaliteit en resolutie, bieden wij een ruime keuze aan unieke en op maat gemaakte drukoplossingen op een breed scala aan materialen en substraten.

Assemblage en testen

Niet alleen produceert TNC alle branding-oplossingen in hun productie-eenheid in Tubeke, elk product wordt ook met zorg geassembleerd en grondig getest vóór levering of installatie.

Wil je graag bij ons aan de slag?

Zou je graag ons team komen versterken? Solliciteer nu!

TNC Srl – Phone: +32 (0)2 355 05 05 – BTW: BE0884.995.237 | Privacy Policy