UPM-Groupe

TNC werd in januari 2020 onderdeel van de UPM Italië groep, waardoor we onze klanten een nog breder scala aan diensten en producten kunnen aanbieden.

Onze geschiedenis

Opgericht in 1940 als een klein ambachtelijk bedrijf voor de productie van reclameborden, signs en posters, is het bedrijf in de loop der jaren uitgegroeid tot de UPM Italië groep, een solide industrieel concern en marktleider in Italië op het gebied van de productie van signs. Daarnaast is het bedrijf een erkend algemeen aannemer op het gebied van sleutel-op-de-deur ontwerpen en installaties van verkooppunten, dealerships, kantoren en bankloketten.

De UPM Italië groep consolideerde intussen verder zijn aanwezigheid in heel Italië en zette zijn eerste stappen richting internationalisering met de opening van een filiaal in Frankrijk (UPM France). Het nam ook de prestigieuze schrijnwerkerij/houtbewerking van Stefra over, met als doel de productie van meubilair op maat verticaal te integreren en meubilair te creëren dat volledig “made in Italy” is.

Op 14 oktober 1940 wordt in Modena de UPM (Unione Pubblicitari Modenesi) opgericht voor de productie van reclameaffiches, aanplakborden en andere in die tijd gangbare communicatievormen.

1940
1950

UPM, een pionier op het gebied van reclameborden als vorm van communicatie, begint met de productie van de eerste lichtreclames.

UPM wordt een solide productiebedrijf op lokaal en regionaal niveau.

1960
1970

Gualdi Insegne Luminose wordt opgericht.

De eerste geavanceerde machines voor de productie van signs worden aangeschaft, en tegen het einde van de jaren tachtig worden de eerste digitale technologieën toegepast.

1980
1990

De eerste geavanceerde machines voor de productie van signs worden aangeschaft, en tegen het einde van de jaren tachtig worden de eerste digitale technologieën toegepast.

Het bedrijf richt een nieuwe bedrijfstak op, nl. UPM General Contractor, die voortaan de samenwerking aangaat met UPM Visual Solutions, waardoor het aanbod op de markt wordt uitgebreid.

De UPM MODENA spa Group wordt geboren.

2000
2015

De groep wordt omgevormd tot UPM ITALY, waarmee het internationaliseringsproces van start gaat, en een kapitaalverhoging wordt goedgekeurd. UPM France wordt opgericht.

De groep verwerft de prestigieuze schrijnwerkerij STEFRA, gespecialiseerd in de productie van op maat gemaakt meubilair en interieurs voor zakelijke en particuliere klanten.

2017
2023

Vandaag ontwerpen wij uw toekomst.

Maken deel uit van de groep

UPM

Ontwerp en productie van signs en displays. Laboratorium voor digitaal printen op groot formaat. Sleutel-op-de-deur oplossingen voor het ontwerp en de bouw van bedrijfscentra, kantoorruimtes, (bank)agentschappen, megastores en single-brand verkooppunten.
web: https://www.upm-italy.com/en

TNC

Ontwerp en productie van hoogkwalitatieve signs en displaysystemen, bewegwijzering, visuele merchandising, beursstands en displays voor verkooppunten.

Stefra

UPM Modena Spa verwierf 100% van de aandelen van Stefra, een bekende lokale schrijnwerkerij, gespecialiseerd in de productie van op maat gemaakt meubilair en interieurinrichting voor opticiens, apotheken, parfumerieën, hotels, winkels, restaurants en particuliere klanten.
web: https://www.stefra.it/en/

De merken van de groep

Selef
Medis Progetti
Diviflex

TNC Srl – Phone: +32 (0)2 355 05 05 – BTW: BE0884.995.237 | Privacy Policy